champagne reizen

Waar kunt u champagne optimaal beleven? In de Champagnestreek zelf!

Champagneproeverij.nl verzorgt in samenwerking met Wine & Dine Travels een exclusief suitje naar de champagnestreek voor bedrijven en vriendengroepen vanaf 10 personen.


Reims en Epernay liggen in het hart van de beroemde Champagnestreek. Verscheidene grote huizen openen met plezier hun deuren voor u. Soms op een spectaculaire manier, de andere keer weer meer traditioneel. Maar ze hebben één overeenkomst: met trots bieden ze u hun beste glas champagne aan.

hotel champagnestreek

De “Route du Champagne”, de steden en hun champagnes vormen een uitstekende reden om een charmant weekend juist hier door te brengen. Laat ons dit het meest elegante weekend van het jaar voor u en uw collega's maken!

Een weekend, besteed aan genieten en het goede leven in de Champagne. Tijdens drie fantastische dagen bezoeken we de beroemde ‘maisons de champagne’, zoals bijvoorbeeld Moët & Chandon, Louis Roederer of Krug, waar we een diversiteit aan mooie champagnes zullen proeven.

"Zojuist zijn we teruggekeerd van een geweldig verblijf in Reims.

De door u verzorgde champagne reis was echt geweldig!

Goed gepland, met oog voor detail en met een hartelijke ontvangst op alle locaties.

Ook de attente wensen die op ons lagen te wachten in de hotelkamer werden bijzonder op prijs gesteld.

Nogmaals hartelijk dank voor uw goede zorgen." (Gea Wijers)

 

 

De champagne reizen zijn inclusief overnachting op een chateau, bezoek aan champagnehuizen en diner in een Michelin sterren restaurant.


personeelsuitje champagnestreek

U zult onder indruk geraken van de soms
enorme grote champagnekelders, vaak daterend uit Romeinse tijden. Andere kelders zijn juist weer intiemer, met een gepassioneerde
champagneboer die u, proevend van een glas van zijn beste champagne, met liefde vertelt over zijn druiven, de eigenschappen van zijn percelen en zijn eigen manier van produceren om de kwaliteit van zijn champagne te perfectioneren.

Ultiem genieten is een verblijf in het fantastische Les Crayeres*****, een uitzonderlijk elegant hotel in een door Engelse architectuur gestileerd park. Met een combinatie van traditie, comfort en verfijning, biedt het hotel u luxueuze, stijlvolle kamers en een gastronomische, verfijnde kaart.

Ook bezoeken we de abdij van Hautvillers, waar Dom Perignon de keldermeester was en waar zijn imposante tombe nog staat.

Verder bekijken we de spectaculaire kathedraal van Reims (staat met recht op de Unesco lijst), waar de koningen van Frankrijk werden gekroond over een periode van maar liefst duizend jaar.

Ook staat het absoluut charmante Chateau du Conde, een privé chateau met fantastische meesterwerken, op het programma. Temidden van de wijnranken zult u genieten van de vele glazen champagne, uitgeserveerd op de fraaist gelegen terrassen.

De uitzonderlijke cuisine in de beste restaurants van de regio, waarvan er diverse Michelin sterren hebben, zullen u met hun gastronomie in vervoering brengen. Tot uw terugkeer zult u geen dag beginnen zonder glas champagne…


Wij gaan graag in op uw persoonlijke wensen.

  • Ultieme luxe in de champagnestreek. Uw reis op maat gemaakt vor groepen vanaf 10 personen.
Wilt u meer informatie over een uitje naar de Champagnestreek?

Laat hier uw naam en contactgegevens achter:

Naam:
Aantal reizigers (vanaf 10):
Gewenste periode:
Prijs:
Email:
Telefoonnr:
Opmerkingen:

champagnekelder

Erik van der Velde
e: info@champagneproeverij.nl
t: 06-265.261.63

champagne reizen